Blogs

Zen blijven? Hoe dan?

Fantastisch allemaal, en ik denk ook dat het echt kan helpen. Doen wat ik fijn vind, op een moment dat het mij uitkomt. Heerlijk. Ik zie mezelf al helemaal zen en glimlachend door het huis zweven, kop thee in mijn hand en een deken breiend op de bank. Easy peasy. Maar wacht, volgens mij vergeet ik iets... Wat is het ook weer? Oh, ik weet het! Het leven. Het leven gebeurt. Met al z'n huiselijke perikelen, onverwachte wendingen en dagelijks terugkerende hindernissen.

Lees meer »

12 manieren om aan je eigen bedrijf te werken

Het klinkt moeilijker dan het is en nu is de tijd om het in ieder geval te proberen. Schrijf een artikel van maximaal 400 woorden over je dienst of je product in de breedste zin van het woord. Wat zijn de voordelen? Wat zijn extra tips? Hoe kun je je klanten nog meer helpen? Welke kennis kun je delen? Plaats de blog op je website en deel 'm op social media. Kijk bij mijn blogs voor inspiratie en de opbouw van een blog.

Lees meer »

(Eindelijk) Tijd voor iets nieuws!

Mijn agenda is nagenoeg leeg, er komen geen nieuwe opdrachten binnen en mijn autootje en ik zijn al heel lang de weg niet meer op geweest om naar een afspraak te rijden. Hoe saai. En best spannend, want wanneer zal het allemaal weer aantrekken? Heb ik straks wel weer genoeg opdrachten om mee vooruit te kunnen? Toch ben ik vrij positief en verwacht ik dat organisaties over niet al te lange tijd hun werkzaamheden weer op gaan pakken. En dan hebben ze vast en zeker hulp nodig bij het formuleren van de juiste boodschap voor hun klanten.

Lees meer »