Achter de schermen bij een reportage

De kans is groot dat de basisschool van jouw kinderen dit jaar ook de Koningsspelen organiseert. Voorafgaand aan deze sportieve dag krijgen 1,2 miljoen kinderen van Jumbo een gezond en lekker Koningsontbijt. Aan mij de eer om de Raad van Kinderen tijdens een fotoshoot voor het magazine Hallo Jumbo te vragen naar het ideale ontbijt voor Koningsdag. 

Kikkererwten
Al in december vorig jaar vond de fotoshoot plaats voor het artikel. Bij de Foodmarkt in Veghel werd een grote tafel gedekt met allerlei lekkere en gezonde producten, geschikt voor het Koningsonbijt. Van brood tot rauwkost en van eitjes tot chocoladepasta van kikkererwten. De keuze was reuze!

 

 

Raad van Kinderen
Toen alles klaar was, arriveerden drie meiden uit groep acht, allemaal lid van Jumbo's Raad van Kinderen. Zij mochten deze dag mee beslissen wat er wel, maar ook wat er niet bij het Koningsontbijt zou moeten zitten. Ze namen plaats aan de volgedekte tafel en begonnen te smullen van al het lekkers. Terwijl de dames genoten van broodjes, fruit, rauwkost en vers fruitwater, stelde ik hen allerlei vragen. Over gezond ontbijten, wat ze lekker vinden bij het ontbijt en wat juist niet. Of ze gevarieerd eten bij het ontbijt, hoeveel ze eten en of ze af en toe ook wel iets ongezonds eten. 

Hallo Jumbo magazine
Uiteindelijk heb ik op basis van alle input van de dames enkele quotes geschreven, die je terugziet in het artikel in het februarinummer van Hallo Jumbo magazine. Het was een leuke opdracht om te doen en ik ben blij met het resultaat!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.