Leer beter communiceren

Wist jij dat er tussen twee werkwoorden een komma hoort? En dat je niet aan het eind van íedere zin een punt zet? En hoe zat dat nou ook weer met het plaatsen van zo'n gedachtestreepje?

Zonder leestekens wordt een tekst één grote chaos. Maar ook als er leestekens op de verkeerde plek staan, kun je de boodschap verkeerd interpreteren. Met leestekens bepaal je de intonatie en het tempo van een zin om de boodschap op de juiste manier over te brengen.

Met de snelcursus 'Leestekens voor interpunctie' leer je de meest voorkomende toon- en rusttekens toe te passen in je eigen teksten. Het gaat in deze snelcursus niet om accenttekens op de letters, maar leestekens die tussen de woorden staan. De toepassing van: punt, komma, puntkomma, dubbele punt, gedachtestreepje, weglatingsstreepje, vraagteken en uitroepteken komen in deze cursus aan bod.

Is dit iets voor mij?

Wat krijg ik?

Wat leer ik?

* Wel als je tekstschrijver of copywriter bent en je teksten met meer vertrouwen wil aanleveren bij je opdrachtgever.

* Ook als je in marketing en/of communicatie werkt en professioneel wil overkomen bij je doelgroep.

* Misschien ben je bezig met het schrijven van een eigen boek? Ook dan is het fijn om te weten hoe je omgaat met de spelregels van het schrijven.

* En natuurlijk als je gewoon beter wil leren communiceren en van heldere en duidelijke taal houdt.

* 36 pagina's vol met beknopte theorie, praktijkopdrachten, heel veel voorbeelden en tips.

* Een antwoordblad voor de deeloefeningen en een voor de eindopdracht om je eigen werk na te kijken, wanneer jij daar klaar voor bent.

* Persoonlijke begeleiding waar nodig (max. 3 maanden vanaf aankoop) en natuurlijk de mogelijkheid om vragen te stellen.

* Starten wanneer het jou uitkomt en flexibiliteit in tempo.

Je leert de meest voorkomende toon- en rusttekens voor interpunctie op de juiste manier te gebruiken. Ook weet je na deze snelcursus waar je vooral géén komma, vraagteken of gedachtestreepje plaatst.

Na deze snelcursus ben je in staat om in je eigen teksten de juiste interpunctie toe te passen. Wat je schrijft, zal qua intonatie en opbouw beter worden. Zo komt je boodschap duidelijker over bij de ontvanger en maak je een professionele indruk.

Schrijf met meer vertrouwen

De snelcursus 'Leestekens tussen woorden' is een laagdrempelige en eenvoudige manier om beter te worden in het toepassen van interpunctie. Je zult merken dat je met meer vertrouwen je teksten schrijft. En je hebt altijd een handig naslagwerk als je toch even twijfelt.

Ja, deze snelcursus is echt iets voor mij!

Vul je hier je gegevens in? Dan kan ik je het klembord met notitieblok toesturen en je persoonlijk begeleiden tijdens de cursus. Je gegevens worden nergens anders voor gebruikt, want ik heb geen nieuwsbrief. 

Als je op bovenstaande button klikt, kom je op een betaalpagina. Zodra je hebt betaald, wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je het e-book kunt downloaden. Dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag stuur ik je het klembord met schrijfblok toe.