Snelcursus Leestekens voor Interpunctie

Wist jij dat er tussen twee werkwoorden vaak een komma hoort? En dat je niet aan het eind van íedere zin een punt zet? En hoe zat dat nou ook weer met het plaatsen van zo'n gedachtestreepje?

Zonder leestekens wordt een tekst één grote chaos. Maar ook als er leestekens op de verkeerde plek staan, kun je de boodschap verkeerd interpreteren. Met leestekens bepaal je de intonatie en het tempo van een zin om de boodschap op de juiste manier over te brengen.

Met de snelcursus 'Leestekens voor interpunctie' leer je de meest voorkomende toon- en rusttekens toe te passen in je eigen teksten. Het gaat in deze snelcursus niet om accenttekens op de letters, maar leestekens die tussen de woorden staan. De toepassing van: punt, komma, puntkomma, dubbele punt, gedachtestreepje, weglatingsstreepje, vraagteken en uitroepteken komen in deze cursus aan bod.

Bestel de snelcursus voor slechts € 29,95 en begin meteen!

Is dit iets voor mij?

Wat krijg ik?

Wat leer ik?

* Wel als je tekstschrijver of copywriter bent en je teksten met meer vertrouwen wil aanleveren bij je opdrachtgever.

* Ook als je in marketing en/of communicatie werkt en professioneel wil overkomen bij je doelgroep.

* Misschien ben je bezig met het schrijven van een eigen boek? Ook dan is het fijn om te weten hoe je omgaat met de spelregels van interpunctie.

* En natuurlijk als je gewoon beter wil leren communiceren en van heldere en duidelijke taal houdt.

* Meer dan 30 pagina's vol met beknopte theorie, praktijkopdrachten, heel veel voorbeelden en tips.

* Een antwoordblad voor de deeloefeningen en een voor de eindopdracht om je eigen werk na te kijken, wanneer jij daar klaar voor bent.

* Starten wanneer het jou uitkomt en flexibiliteit in tempo.

Je leert de meest voorkomende toon- en rusttekens voor interpunctie op de juiste manier te gebruiken. Ook weet je na deze snelcursus waar je vooral géén komma, vraagteken of gedachtestreepje plaatst.

Na deze snelcursus ben je in staat om in je eigen teksten de juiste interpunctie toe te passen. Wat je schrijft, zal qua intonatie en opbouw beter worden. Zo komt je boodschap duidelijker over bij de ontvanger en maak je een professionele indruk.

Schrijf met meer vertrouwen

De snelcursus 'Leestekens voor interpunctie' is een laagdrempelige en eenvoudige manier om beter te worden in het toepassen van interpunctie. Je zult merken dat je met meer vertrouwen je teksten schrijft. En je hebt altijd een handig naslagwerk als je toch even twijfelt.

Reacties van eerdere cursisten

 

Lindi

'
Ik ben nog een beginneling wat
schrijven betreft dus ik heb er zeker iets van opgestoken.'

Nathasja

'Ik was blij dat het in begrijpelijke taal geschreven stond.'

Ja, deze snelcursus is echt iets voor mij!

Laat hier je gegevens achter als je een factuur wil ontvangen!


Als je op bovenstaande button klikt, kom je op een betaalpagina. Zodra je hebt betaald, wordt je doorgestuurd naar een pagina waar je het e-book kunt downloaden.