Eindredactie voor copywriters en organisaties

Magazines, blogs of webteksten die lekker lezen, blijven in het hoofd van de lezer hangen. En om een tekst goed leesbaar te maken, zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Na al het werk dat je al in je tekst hebt gestopt, is er misschien geen energie of tijd meer om de laatste foutjes eruit te halen. En het is jammer als die foutjes de aandacht krijgen in plaats van de inhoud van de artikelen. 

Ik verzorg met plezier de redactie of correctie van alle denkbare communicatie-uitingen. 

 

Correctie: 60 euro per uur
Heb je een tekst geschreven die in de basis goed is, maar alleen een controle op spelling en grammatica nodig heeft? Dan betaal je 60 euro per uur. In een uur corrigeer ik gemiddeld vier volle pagina's tekst. 

 

Redactie: 70 euro per uur
Heb je een tekst die qua opbouw en zinsconstructie nog niet helemaal oké is? Dan is het verstandig dat ik de tekst redigeer. Ik kijk dan naast spelling en grammatica ook naar zinsopbouw, tone of voice, opbouw van de tekst, te lange zinnen en nog veel meer. Een tekst redigeren kost wat meer tijd, in een uur redigeer ik twee volle pagina's tekst.

 

Ik begrijp dat je vooraf graag weet waar je aan toe bent. Als je me de teksten  toestuurt, kan ik je snel een precieze inschatting geven van de kosten, voordat ik begin. Wel zo fijn, toch?

 

Strippenkaart
Heb je vaak korte teksten zoals blogs, nieuwsbrieven, webteksten of andere schrijfsels die je wilt laten checken? Dan is een strippenkaart een handige oplossing. Kies een stippenkaart en betaal vooraf. Als je dan een tekst hebt om te corrigeren of redigeren, gaan de uren gewoon van de strippenkaart af en hoef je niet steeds een aparte factuur te betalen. Ik houd natuurlijk de uren precies voor je bij. Een strippenkaart is een half jaar geldig. Bovendien krijg je met een strippenkaart 5% korting op het uurtarief.

 

Je kunt kiezen uit de volgende strippenkaarten:

  Correctie Redactie
  5 uur: 285,- 5 uur: 332,50
  10 uur: 570,- 10 uur: 665,-

  Klanten over mijn werk

  'Roos weet zich met een vanzelfsprekendheid te verplaatsen in de lezer van de tekst. Ze heeft me enorm geholpen om mijn vakjargon om te buigen naar toegankelijke en activerende tekst.'

  'Je hebt er nog meer uit gehaald dan we verwacht hadden. Daarom wil ik je complimenteren met je werk.
  Je hebt ons echt een stap vooruit geholpen.'

  'Ik schrik nog van hoeveel punten je hebt gevonden. Ik ben blij dat we jou ernaar hebben laten kijken!'

  Een greep uit de magazines waarvoor ik de redactie heb gedaan :

  Laat je scriptie checken

  Heb je een scriptie geschreven en wil je de kans van slagen vergroten met een extra check?

  Bepaal zelf de prijs!