Ondernemers

Als ondernemer doe je wat je het liefst doet: mensen helpen met iets waar je goed in bent. Of iets waar je veel vanaf weet. Ieder heeft zo zijn eigen specialisme en dat maakt dat de wereld vol is met creatieve, slimme en gepassioneerde ondernemers. Mooi vind ik dat. En iedere ondernemer kiest zelf wat hij of zij nodig heeft om succesvol te worden. Dat is voor iedereen anders. 

IJzersterke webteksten en pittige posts
Wat wel iedere ondernemer nodig heeft, is goede en duidelijke communicatie. Daarmee kom je geloofwaardig en professioneel over en geef je je potentiële klanten de kans om zich met jou en je merk te identificeren. En uiteindelijk klant te worden. Dus ijzersterke teksten op je website, pittige social media posts en interessante en actuele blogs. Liefst elke maand, maar nog liever elke week. Pardon? Ja, die tijd heb je natuurlijk niet. En je schudt ook niet even een effectieve tekst uit je mouw als je wel tijd hebt. 

Hulp bij marketing en communicatie
Daarom kun je mijn hulp inschakelen. Ik help je graag met alles op het gebied van marketing en communicatie. Ik schrijf de teksten voor je website, nieuwsbrief, brochure of social media, denk met je mee over de beste stappen om jezelf bekend te maken bij je doelgroep en sta je bij met inspiratie voor goede en relevante content. 

 

Ik hanteer een uurtarief van € 70,- (excl. btw).
Daarnaast is een vaste projectprijs, maandabonnement of strippenkaart ook mogelijk. Samen overleggen we wat het beste past!

 

Zie je het zitten? Ik wel! 
Neem contact met mij op om even kennis te maken, ik kijk ernaar uit.