Zelfstandig ondernemers

Als zelfstandig ondernemer heb je ook te maken met de nodige marketing- en communicatieactiviteiten, of je nu wel of geen achtergrond in communicatie hebt. Af en toe schrijf je een leuke social media post, heel misschien een blogje. Maar eigenlijk zou je veel meer willen doen met de online communicatie voor je onderneming. Je weet alleen niet zo goed waar je moet beginnen. Want wat zet je nu precies op een website? Of hoe begin je een goede blog of nieuwsbrief? Hoe kun je opvallen tussen al je concurrentie?

Ik ben communicatiecoach voor ondernemers en help je graag met een persoonlijk advies op maat om de communicatie van je onderneming helemaal af te stemmen op je eigen kernwaarden en tone of voice, maar zeker ook op je doelgroep. Met een plan van aanpak en persoonlijke begeleiding ga ik je leren heldere teksten te schrijven op basis van een goed fundament. Zo sta je steviger in je ondernemersschoenen en zullen meer klanten zich binden aan jouw merk!

Online Communicatie coachings traject 299,-

  • Telefonische intake
  • 3 adviesgesprekken van 1,5 uur
  • Tips & tricks voor het schrijven van goede teksten.
  • Je krijgt opdrachten zoals het schrijven van je eigen merkverhaal, het bepalen van je eigen tone of voice of het schrijven van een blog of nieuwsbrief (afhankelijk van je behoeften), 
  • Je krijgt gratis redactie op je nieuwe teksten voor een periode van 3 maanden.

Is dit traject écht iets voor jou? Leuk! Neem contact met mij op voor een telefonische intake op 0613 580257


«   »